joi, 20 noiembrie 2014

Ce mai papam? - Paste cu dovleac, rosii si branza

Paste cu dovleac, rosii si branza

Varsta: 7-9 luni

Timp de preparare: 15 minute
Se obtin 2 portii.
Produsul poate fi congelat.


Ingrediente:
  • 200 gr dovleac, tocat
  • 1 lingura paste mici 
  • 15 gr unt nesarat
  • 150 gr rosii, curatate de pielita si de seminte si tocate
  • 20 gr branza Cheddar, rasa
Dovleacul se fierbe la abur sau in apa pana cand se inmoaie. Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, insa fara a adauga sare.
Se topeste untul intr-un vas si se calesc rosiile pana cand se terciuiesc, apoi se amesteca branza pana cand se topeste.

La final se adauga pastele si se mai amesteca putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu