marți, 27 ianuarie 2015

Ce mai papam? - Paste scurte cu dovlecei si cubulete de somon

Ingrediente:
·         50 gr paste scurte;
·         1 dovlecel (zucchini);
·         1 ceapa mica;
·         50 gr file de somon proaspat;
·         1 lingura de ulei de masline extravirgin;
·         ½ lingurita oregano proaspat.

Pregatire: 15 minute
Preparare: 20 minute
Dificultate: mica

Toaca ceapa si caleste-o intr-o tigaie cu uleiul de masline. Adauga dovlecelul taiat rondele foarte subtiri.

Curata pestele de piele si taie-l cubulete mici. Pune-le in tigaie la prajit, alaturi de ceapa si dovlecei, amestecand rapid pana cand este facut complet.

Fierbe pastele, scurge-le si pune-le in tigaie peste peste si legume. Tine-le pe foc mic si amesteca-le pentru a se intrepatrunde aromele.

Serveste pastele calde, presarate cu putin oregano.

Pofta mare!

Informatie utila:
Busuiocul, patrunjelul si oregano vor aromatiza mancarurile, facandu-le mai gustoase, fara a le mai adauga sare, contraindicata in alimentatia bebelusilor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu