Ingrediente:
·
1 dovlecel (zucchini);
·
1 ceapa mica;
·
50 gr file de somon proaspat;
·
1 lingura de ulei de masline extravirgin;
·
½ lingurita oregano proaspat.
Pregatire: 15 minute
Preparare: 20 minute
Dificultate: mica
Toaca ceapa si caleste-o intr-o tigaie cu uleiul de masline. Adauga
dovlecelul taiat rondele foarte subtiri.
Curata pestele de piele si taie-l cubulete mici. Pune-le in tigaie la
prajit, alaturi de ceapa si dovlecei, amestecand rapid pana cand este facut
complet.
Fierbe pastele, scurge-le si pune-le in tigaie peste peste si legume.
Tine-le pe foc mic si amesteca-le pentru a se intrepatrunde aromele.
Serveste pastele calde, presarate cu putin oregano.
Pofta mare!
Informatie utila:
Busuiocul, patrunjelul si oregano vor aromatiza mancarurile,
facandu-le mai gustoase, fara a le mai adauga sare, contraindicata in
alimentatia bebelusilor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu