sâmbătă, 23 august 2014

Ce mai papam? - Crema de orez cu dovlecel si branza proaspata de capra

Varsta: 8-12 luni



Ingrediente:
·         25 gr orez alb;
·         1 dovlecel, curatat de coaja si seminte, taiat cubulete;
·         1 lingurita branza proaspata de capra;
·         100 ml supa concentrata de legume;
·         ½ lingurita de ulei extravirgin.

Puneti intr-o craticioara supa concentrata de legume, adaugati orezul bine spalat si cubuletele de dovlecel si fierbeti-le aproximativ 20 de minute. Se lasa la racit timp de 10 minute, apoi se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure.
Frecati branza de capra cu o lingurita pana se omogenizeaza.
Serviti piureul impreuna cu crema de branza si cu un strop de ulei de masline extravirgin pe deasupra.

Reteta poate fi adaptata folosind legume de sezon. Potrivite sunt: dovleacul, spanacul sau prazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu