Orez cu pui, usor de pregatit
Varsta
1 – 2 ani
Se
obtin 6 portii
·
200 g orez
cu bobul lung;
·
1 ceapa tocata;
·
1 lingura
de ulei;
·
½ ardei
gras rosu, mic, taiat;
·
1 lingura
de patrunjel;
·
225 g
piept de pui tocat;
·
450 ml
pasta de rosii;
· 1 lingura
de pasta de usturoi (usturoi zdrobit);
·
1
lingurita zahar pudra;
·
Sare si
piper.
Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, incalziti ulei intr-o cratita mare si caliti ceapa, ardeiul rosu si patrunjelul, pentru aproximativ 5 minute.
Puneti carnea de pui tocata si amestecati periodic, pana cand isi schimba culoarea intr-una mai deschisa.
Intre timp, incalziti ulei intr-o cratita mare si caliti ceapa, ardeiul rosu si patrunjelul, pentru aproximativ 5 minute.
Puneti carnea de pui tocata si amestecati periodic, pana cand isi schimba culoarea intr-una mai deschisa.
Adaugati pasta de rosii, supa de pui, pasta de usturoi si zaharul si
condimentati cu sare si piper.
Gatiti fara capac timp de 15 minute. Scurgeti
orezul fiert si amestecati cu sosul de rosii.
Informatie utila
Orezul contine amidon, care este digerat si absorbit lent si ofera un
nivel echilibrat de zahar in sange, pentru o energie de lunga durata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu