Ingrediente:
·
50 gr
ceapa , tocata
·
25 gr unt
nesarat
·
110 gr
orez basmati
·
450 ml apa
fierbinte
·
150 gr
dovleac, curatat de coaja si tocat
·
225 gr
rosii coapte, curatate de pielita si de seminte, tocate
·
50 gr
branza Cheddar, rasa
Se obtin 4 portii.
Acest produs se poate congela.
Se caleste ceapa in jumatate din
cantitatea de unt pana se inmoaie. Se amesteca orezul pana se patrunde bine,
apoi se adauga morcovii. Se toarna apa fierbinte, se da in clocot, se acopera
cu capac si se fierbe timp de 8 minute la foc iute. Se adauga dovleacul, se
reduce intensitatea focului si se mai fierb acoperit inca 12 minute sau pana se
absoarbe apa.
Intre timp, se topeste untul
ramas intr-un vas mic, se adauga rosiile si se calesc 2-3 minute. Se amesteca
branza pana se topeste, apoi se toarna peste orezul fiert compozitia de rosii
si branza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu