luni, 28 iulie 2014

Budinca cu caise si banana

Varsta: 7-9 luni

Ingrediente:
  • 50 gr caise uscate;
  • 90 ml apa fierbinte;
  • 1 banana mica coapta, curatata si taiata felii;
  • 1 lingura praf de budinca.

Caisele se pun in 45 ml apa fierbinte si se fierb timp de 3-4 minute. Se adauga banana si se amesteca pana cand se obtine un piure.
Praful de budinca se amesteca cu putina apa fiarta pana cand se obtine o pasta. Se toarna restul de apa fiarta, se amesteca continuu pana cand se obtine o compozitie omogena si cremoasa.
Budinca se amesteca cu piureul de caise si banane.

Se obtin 2 portii.
Acest produs nu se poate congela.

Informatie utila:
Procesul de uscare al caiselor le intensifica concentratia de betacaroten, potasiu si zinc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu