sâmbătă, 26 iulie 2014

Ovaz cu mar, para si prune uscate

Varsta:  7-9 luni

Ingrediente:
·         2 linguri terci de ovaz;
·         4 linguri suc natural de mere;
·         2 linguri apa;
·         1 mar de masa, curatat de coaja si seminte, tocat;
·         2 prune uscate, curatate de coaja si samburi, tocate;
·         1 para mica, coapta, curatata de coaja si de seminte, tocata.

Ovazul, sucul de mere si apa se dau in clocot si se fierb timp de 2-3 minute. Se adauga marul, para si prunele uscate si se mai fiert timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand. Se paseaza pana se obtine consistenta dorita.

Informatie utila:

Prunele uscate sunt o sursa buna de energie, fibre si fier. Previn constipatia, fiind un bun laxativ natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu