marți, 15 iulie 2014

Carne de pui cu cartof dulce si mar

Varsta: 6-7 luni

Ingrediente:
·         110 gr piept de pui tocat;
·         ½ mar de masa, curatat si tocat;
·         200 ml supa de pui;
·         250 gr carofi dulci, curatati si tocati;
·         1 ceapa mica tocata;
·         10 gr unt.

Untul se topeste intr-un vas, se adauga ceapa si se caleste timp de 2-3 minute. Se adauga puiul si se rumeneste pana cand capata o culoare opaca. Se adauga cartoful dulce si marul si se toarna supa de pui.
Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 20 minute, apoi se paseaza pana cand se obtine consistenta dorita.

Se obtin 4 portii. Acest preparat se poate congela.

Informatie utila:

Carnea de pui este bogata in proteine si vitamina B, care nu se gaseste in plante.
Marul si carnea de pui sunt o combinatie delicioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu