Varsta:
6-7 luni
Ingrediente:
·
110 gr piept de pui tocat;
·
½ mar de masa, curatat si tocat;
·
200 ml supa de pui;
·
250 gr carofi dulci, curatati si tocati;
·
1 ceapa mica tocata;
·
10 gr unt.
Untul se topeste intr-un vas, se adauga
ceapa si se caleste timp de 2-3 minute. Se adauga puiul si se rumeneste pana
cand capata o culoare opaca. Se adauga cartoful dulce si marul si se toarna
supa de pui.
Se fierbe la foc mic timp de aproximativ
20 minute, apoi se paseaza pana cand se obtine consistenta dorita.
Se obtin 4 portii. Acest preparat se
poate congela.
Informatie utila:
Carnea de pui este bogata in proteine si
vitamina B, care nu se gaseste in plante.
Marul si carnea de pui sunt o combinatie
delicioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu